Mini fotogalerija
 
 
Nega lica - Ultrazvučni tretman lica


Ultrazvuk se u kozmetičkom tretmanu lica koristi za unos aktivnih supstanci u biološkom tretmanu i to onih supstanci koje nisu rastvorljive u vodi. Može se reći da je ovaj tretman zamena za klasičan tretman čišćenja lica i naročito je pogodan za osobe sa osetljivom kožom. Osim pilinga kože i dubinskog čišćenja epidermisa, ovim tretmanom se utiče na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i diskolorizaciju kože. Na pravilan način se omekšavaju kaverozna vlakna i tako se epiderm priprema za bolju apsorpciju preparata za negu lica. Tretman se, osim za redovno čišćenje lica, preporučuje i kao uvodni tretman u tretmane podmlađivanja.Primena ultrazvučnog aparata

Nakon urađenog ultrazvučnog tretmana koži je omogućeno da zadrži više vlažnosti i izgleda mlađe. Lice postane glatko i zategnuto. Ćelije su snabdevene kiseonikom i ubrzava se cirkulacija.
Sonofreza je unošenje preparata putem ultrazvuka. Za razliku od drugih načina unošenja preparata, kod sonofreze preparat prodire znatno dublje u tkivo.


Visoka frekvencija D'Arsonval

HF struja, odnosno visoka frekvencija, ima velik učinak kod tretmana kože koja ima problem sa aknama. Struja visoke frekvencije prodire u vlakna kože, proizvodi toplotu koja opušta napete nerve. Takođe se ubrzava cirkulacija, pospešuje se izbacivanje nečistoće i ubrzava zarastanje.

Koriste se različiti stakleni elektropolarni nastavci u zavisnosti od efekta koji želimo da postignemo. Ovaj aparat ima višestruku namenu:

- čisti kožu od toksina i nečistoća,

- povećava aktivnost žlezda,

- stimuliše krvnu cirkulaciju,

- vrši dezinfekciju kože,

- povećava metabolizam kože.Bioptron lampa

Polarizovana svetlost pozitivno utiče na metabolički status tkiva tako što ubrzava energetski proces unutar ćelija i stimuliše njihovu regeneraciju.
 
 
Copyright© 2012 Kozmetički salon "3M" Novi Sad - All Rights Reserved | Design by SlaVuj